keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Mentorointi

Oulun Rotaractklubilla on mentorointi-projekti, mikä se on?

Mentoroinnin ideana on, että rotaractori saa omaa koulutusalaa vastaavan mentorin rotareista. Rotareiden keskuudessa löytyy jokaisen alan asiantuntijoita ja pitkän uran tehneitä konkareita, joiden tietotaidosta on suunnattomasta hyötyä meille opiskelijoille, vasta työelämään astuville.

Miten saada oman koulutusalan mentori?

Prosessi lähtee siitä, että rotaractori tekee lyhyen esittelyn itsestään (opiskeluala, kiinnostuksen kohteet) ja lähettää sen mentoroinnista vastaavalle rotaractorille, Antille. Sitten se menee eteenpäin rotareille, joiden keskuudesta kummisetänämme toimiva rotari etsii sopivia mentoriehdokkaita. Sopivan mentorin ja mentoroitavan löydyttyä, itse mentorointi on heidän sovittavissa: mitkä ovat odotukset ja toiveet mentoroinnilta. He voivat sopia kuinka usein tapaavat, mistä keskustelevat ja puhua siitä, mitä he odottavat yhteistyöltä.


Projektin kuulumiset

Projektia on valmisteltu pikku hiljaa ja tänä syksynä se on kunnolla potkaistu käyntiin. Paljon hakemuksia on laitettu eteenpäin ja ensimmäinen mentori on jo löydettykin ensimmäiselle rotaractorille. Heidän osaltaan mentorointi onkin lähtenyt erittäin hyvin käyntiin!

Mikäli osallistuminen mentorointi-projektiin ja oman mentorin löytäminen kiinnostaa, ota yhteyttä Antti Vihavaiseen: antti.vihavainen@gmail.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti