maanantai 24. marraskuuta 2014

Vierailuja Rotaryklubeihin ja valotaideteoksia

Kahdella edellisellä viikolla klubimme on käynyt vierailulla Tuiran Rotaryklubissa ja Oulun Rotaryklubissa. On ollut antoisaa ja mielenkiintosta tavata uusia ihmisiä sekä nähdä muiden klubien toimintaa. Olemme vierailuilla aina lyhyesti esitelleet mitä me teemme sekä mitä meille tällä hetkellä kuuluu. Lopuksi olemme vastailleet parhaamme mukaan kysymyksiin ja ottaneet vastaan uusia ideoita. Kiitokset vielä kerran kutsusta näille upeille Rotaryklubeille!

Tänään kävimme tavanomaisen viikkokokouksemme jälkeen kävelyllä Ainolanpuistossa katsomassa Valoa Oulu! -festivaalin upeita valoteoksia. Alla muutama kuva tunnelmallisesta puistosta.
Sihteerimme Piia

Viikkokokoustamme joka toinen maanantai puoli viideltä ravintola Rauhalassa. Syksyn viimeinen kokous onkin sitten ma 8.12. klo 16.30. Viikkokokouksissamme on aina aluksi jokin mielenkiintoinen esitelmä klubilaisen tai ulkopuolisen pitämänä. Syksyn viimeisessä kokouksessa onkin esitelmä Montrealista. Kokoukset ovat avoimia ja mukaan voi tulla lennostakin! Klubimme ohjelmaan voit tutustua täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti