sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Arvoseminaari 2015: Arvot politiikassa - mitä varten puolue on olemassa

Arvoseminaari on järjestetty nyt jo useampana vuotena, ja viime perjantaina 30.1. järjestettiin Oulun yliopiston Saalastinsalissa tämän vuoden Arvoseminaari, jossa panelisteina olivat eduskuntapuolueiden puheenjohtajat: Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä, Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini, Kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri Alexander Stubb ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki. Suomen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen estyi tulemasta, ja häntä sijaisti kansanedustaja Jouko Jääskeläinen.

Juontajina toimivat Sanomalehti Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvonen ja Lännen Median toimittaja Mirja Niemitalo. Valtakunnan opponenttina oli Markku Jokisipilä, Turun yliopiston edustakuntatutkimuksen keskuksen johtaja.

Samassa tilaisuudessa jaettiin myös Etiikkapalkinto 2015, jonka sai Vähälä Oy. Tilaisuuden järjesti Oulun Kauppaklubi ry sekä Oulun Eteläinen Rotaryklubi ry yhdessä.

Oulun Rotaractklubi oli mukana järjestelyissä muun muassa myymällä lippuja tapahtumaan sekä työskentelemällä itse tapahtumassa. Tämä oli todella loistava tilaisuus päästä kuuntelemaan yhteiskunnallista keskustelua!

Tapahtuma herätti huomiota mediassa, ja voit lukea lisää sekä seurata keskustelua videolta Kalevan sivuilta.

Oulun Eteläisen Rotaryklubin sivuilta löytyy tapahtuman esite.

Kuva lainattu täältä

Kuva lainattu täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti